Știrile MIPIM: 5 povești europene ce merită atenția Dumneavoastră

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Buna ziua din Cannes! In vreme ce MIPIM continua sa fie in centrul atentiei expertilor imobiliari din toata lumea, am decis astazi sa impartasesc cu Dumneavoastra 5 articole interesante ce se refera la diverse zone ale Europei. Pentru a intelege mai bine situatia din Romania si modul in care strainii privesc aceasta tara, este important sa observam modul in care ei privesc tarile si orasele in general.

„Sunt orasele poloneze noile orase spaniole?”

Acest articol pune intrebari referitoare la dinamismul Poloniei si a potentialului oraselor poloneze. Cand va spun ca toata lumea vorbeste despre asta, va sugerez sa observati si abordarea cu care o fac.

http://blog.mipimworld.com/2011/03/are-polish-cities-the-new-spanish-cities-greg-clark-senior-fellow-uli-europe

„Stresul investitiilor in investitiile stresante?”

Prea multi discuta de stresul oportunitatilor de investitie in proprietatile europene. Aceasta este o discutie interesanta intre cativa din cei mai mari investitori ai lumii, exact pe aceasta tema.

http://blog.mipimworld.com/2011/03/distressed-investing-or-distressing-investments/

„Urmatoarele orase europene ale lumii: Istanbul si Moscova?”

Romania apartine Europei de Est si se asteapta sa atraga atentia investitorilor ce cauta oportunitati in aceasta parte a lumii. Insa intrucat nimic nu ramane mereu la fel, in ultimii ani am asistat la cresterea altor doua orase in regiune: Moscova si Istanbul (Constantinopole dupa numele grecesc). Ce inseamna pentru aceste orase sa fie considerate „orase ale lumii”?.

http://blog.mipimworld.com/2011/03/europe%e2%80%99s-next-world-cities-istanbul-and-moscow-greg-clark-senior-fellow-uli-europe/

 

„Budapesta: ghicitoarea CEE”

Ungaria este in recesiune din 2007. Dupa 4 ani in aceasta situatie, cum arata acum piata birourilor? Este important pentru noi sa aflam acest lucru deoarece, de indata ce investitorii vor parasi Polonia,  acestia ar trebui sa se concentreze asupra Ungariei inainte de a ajunge in Romania…

http://blog.mipimworld.com/2011/03/budapest-the-riddle-of-the-cee/

„Orasele germane vor salva Europa?”

Tot discutam despre redresarea Germaniei ca o componenta vitala pentru redresarea Romaniei. Ce se intampla totusi cu orasele germane? Vor fi ele in stare sa… „salveze Europa” asa cum declara titlul acestui articol? Mie imi suna provocator! Dumneavoastra ce parrere aveti?

http://blog.mipimworld.com/2011/03/german-cities-to-rescue-europe-greg-clark-senior-fellow-uli-europe/

Maine: Mai multe stiri de la MIPIM

Luni: O mare surpriza in exclusivitate nationala.
 

 

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?