Cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată Warren Buffet (!)

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Joi seara navigam pe web si am am dat peste cel mai recent interviu a lui Warren Buffet. El a reuşit să surprindă publicul din nou, vorbind despre „puterea de a iubi neconditionat”, ca si cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată!

Puteţi verifica cele spuse  aici.

Acum, între mine şi dumneavoastră, spuneti-mi … v-ati aştepta la acest gen de lucruri de la al doilea cel mai bogat om din lume? (Doar ca o glumă, puteti să vă imaginati cel de al doilea magnat român … să vorbească asa în public?)
FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

1 Comentariu

  1. Augustin 11 Jul 2010
    Răspunde

    Cred ca totul se rezuma la educatia unui stat, a cetatenilor.Da, este poate cel mai bun sfat pe care iti permiti sa-l primesti sau sa-l dai de pe o anumita treapta socio-economica. In Romania asemenea sfaturi sunt huiduite pentru ca nu ai oameni suficient de integrii sa le poata da si nici un sistem socio-economic care sa le poata primi.Hotia de care suntem toti constienti(si fata de care nimeni nu ia vre-o masura!)impinge la ura viscerala in fata unui astfel de sfat(mesaj)!Cand esti furat pe fata mai poti primi astfel de sfaturi? Poate doar in biserica….dar nici acolo nu mai e de mult cazul…!
    Dece cand ajungi in America ai nevoie de trei zile sa te obisnuiesti cu fusul orar, cu oamenii si cu logica sociala iar cand te intorci acasa, in Romania ai nevoie de trei saptamani sa te reobisnuiesti cu fusul orar…cu scuipatul pe strada si spartul semintelor, cu vulgaritatea si smecheria ieftina de care te izbesti aproape din metru in metru, cu nesimtirea, si asta din partea tuturor categoriilor sociale nu numai din partea celor care „nu cuvanta”… desi merg pe doua picioare!!!?

Ce părere aveţi?