Modele care devin agenti imobiliari!

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Criza, probleme, stres… deci sa incercam ceva nou…”fotomodele in afaceri”!

(Duminica – ziua noastra de relaxare)

Am auzit la stiri, pe partea cealalta a oceanului Atlantic si am spus ca este intr-adevar interesant!

Cateva agentii de imobiliare au aparut cu fotomodele angajate ca agenti imobiliari si consultanti! Acum, m-ati putea intreba: „Si ce fel de experienta au aceste domnisoare?”. Surprinzator, multi oameni va pot contrazice ca au aceeasi (nu foarte mare) experienta cu tipicul agentului imobiliar din Romania.

Puteti sa urmariti reportajul aici:


Va puteti imagina, acelasi trend sa ajunga si in Romania?

Daca criza continua pentru inca un an, cine stie, ne putem astepta ca acest trend sa ajunga si in Romania (tara aceasta este intordeauna prima de a prelua cand este vorba de astfel de idei!) Deci, daca nu esti motivat indeajuns, de nivelul agentilor imobiliari pe care ii intalniti azi, imaginati-va incercandu-va norocul cu….. Andreea Antonescu, Daniela Crudu, Gina Pistol, Nicoleta Luciu, Andreea Mantea, Roxana Ungureanu, Adelina Pestritu, Alexandra Poiana, Andreea Raicu, Bianca Dragusanu, Andreea Mantea, Silvia Giurca, Alina Puscau, Oana Bercaru, Elena Baguci sau Geanina Varga (nu ma intrebati de nume de barbati fotomodele. Abia am gasit aceste nume pentru femei, intreband prieteni si colegi!)

Puteti sa zamabiti, dar intre noi fie vorba, de cate ori at intalnit pe cineva implicat in domeniul imobiliar (si nu numai) care a incercat sa va vanda ceva, concentrandu-se pe look-ul lui / al ei, precum „restul pachetului era slab?”
Slava Domnului ca inca exista brokeri si consultant care reprezinta segmental nostrum corect…

 

 

 

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?