2011. Un an „interesant” ne asteapta. Sa-l traim impreuna!

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Salutare tuturor si Un An Nou fericit, cu sanatate si fericire pentru fiecare dintre voi toti si pentru cei dragi! Stiu ca este putin cam tarziu pentru aceasta urare, dar numai acum am inceput sa scriu posturi noi pentru blogul meu. Incepand de astazi, ne vom reinnoi „intalnirea" aici in fiecare zi. De asemenea va veti bucura noua versiune a blogului meu peste doar  cateva saptamani, cu mult mai multe informatii si alte surprize.

Care au fost stirile mele pe parcursul ultimei perioade:

  • In toamna anului 2010 m-am intors in Grecia pentru cateva saptamani, pentru a realiza campanii politice pentru alegerile locale de acolo. Toti candidatii mei au invins. (Aceea a fost o „pauza" de la activitatea mea normala in Romania, un „hobby"…)
  • In noiembrie 2010 am fost onorat cu o mare responsabilitate. MORE Liason Services (una dintre companiile mele) a semnat un MoU (Memorandul de Intelegere) cu SEVE, Asociatia Exportatorilor situata in nordul Greciei. Aceasta este una dintre cele mai importante asociatii din Grecia, reprezentand aproximativ 650 de companii exportatoare, cele mai importante in partea nordica a tarii. Am fost onorat sa devin reprezentantul SEVE pentru Romania, pentru a incuraja comertul bilateral intre tari si a oferi servicii de consultanta pentru orice om deafaceri care vrea sa patrunda pe piata romaneasca.

 

  • 2010 s-a incheiat intr-un mod bun pentru activitatile mele imobiliare. Ceva mai multe tranzactii si pregatiri necesare pentru un 2011 chiar mai exigent. Adaugati la cele mentionate anterior inca 3 tranzactii in domeniul energiei regenerabile, plus activitatea noii mele companii MORE Liason Services si puteti observa ca anul nu s-a incheiat „intr-un mod negativ".
  • Saptamana trecuta, pe 25 ianuarie, am lansat primele mele 2 carti in limba romana. Prima dintre ele se numeste „Prin labirintul imobiliarelor" si cea de-a doua „100 mici secrete pentru investitii imobiliare". Se pare ca rezultatul a fost foarte pozitiv, nu numai in mass-media, dar si printre oaspetii mei, colaboratorii mei, clientii si voi, cititorii mei.
  • Se pare ca voi fi mai activ in mass-media pe parcursul lui 2011. Am acceptat deja o propunere si sunt in discutii pentru inca una. Dar acest lucru nu va schimba un lucru cert: Acest blog va ramane principalul meu „canal" de conectare cu fiecare dintre voi.

Blog – ul meu a intrat deja in cel de-al 4 -lea an de existenta! A inceput ca fiind o intuitie personala pe data de 21 ianuarie 2008, si astazi are aproximativ 15.000 de cititori pe luna, provenind din 126 de tari ( incluzand  Romania –  fiind prima dintre ele, desigur).

Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine in trecut. Sper ca vom ramane conectati si in viitor, de asemenea.  Si pregatiti-va pentru mai multe analize, comentarii si „povesti de neuitat"…

2011. Un an „interesant" ne asteapta. Sa-l traim impreuna!

 

 

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?