Criza ascunde oportunități: Este momentul caselor „verzi”

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Acum 2 ani am declarat că „vom vedea o nouă generație de proiecte rezidențiale, cu suprafețe mai mici, mai bine organizate și planificate, cu costuri lunare mai mici și flexibilitate maximă”. (Puteți citi acest text aici)

După cum am putut observa, acesta a fost trendul din acel moment. Toți dezvoltatorii de noi proiecte acordă atenție factorilor de mai sus și se concentrează pe eficiență și prețuri atractive.

Se pare că vom fi părtași la a doua etapă a acestei noi generații: Casele „verzi”.

Nu este o surpriză că unul dintre liderii acestui trend este Domnul Dan Ioan Popp care și-a prezentat proiectul anul trecut. Pe lângă acest exemplu, exită mulți antreprenori care își desfășoară activitatea în acest sector. Însă continui să mă întâlnesc cu reprezentați de la diferite companii dornice să investească în această direcție, prezentând case acceptabile, cu o calitate bună a materialelor, standarde maxime a eficienței energiei și costuri foarte joase de întreținere.

Dacă doriți să cumpărați/construiți o casă, verificați și aceste oferte. Nu alegeți prima opțiune pe care o găsiți.

Criza ascunde oportunități, îi forțează pe adevărații oameni de afaceri să gândească și să creeze produse noi și mai bune. Nu le ignorați.

PS: Nu ar trebui să vă așteptați să vă dau numele companiilor care dezvolta astfel de proiecte. Asta este treaba jurnaliștilor.

Voi ce părere aveți? 

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?