CPI – “Clubul Profesionistilor in Imobiliare” este un proiect organizat de www.imobiliare.ro. Pana in momentul de fata ei sunt singurii care au reusit sa starnga in fiecare luna la un loc profesionistii afacerilor imobiliare, pentru a discuta despre piata, trendurile si idei despre cum sa devina mai buni. Parerea mea ca... Mai mult



Buna ziua din Cannes! In vreme ce MIPIM continua sa fie in centrul atentiei expertilor imobiliari din toata lumea, am decis astazi sa impartasesc cu Dumneavoastra 5 articole interesante ce se refera la diverse zone ale Europei. Pentru a intelege mai bine situatia din Romania si modul in care strainii privesc aceasta tara, este important... Mai mult



Continuam sa vorbim despre investitori, pe care ii asteptam sa se reintoarca in Romania. Speram sa revina curand pentru ca piata sa se deblocheze si sa reporneasca. Dar ne punem vreodata in situatia lor? Ne pasa indeajuns de mult pentru a incerca sa intelegem cum gandesc, cum abordeaza afacerile si mai ales cum decid sa ..

Mai mult


Buna ziua tuturor de la Cannes! MIPIM, expozitia numarul 1 a lumii in domeniul afacerilor imobiliare, intra astazi in ultima zi „fierbinte”. Expozitia va fi deschisa si Vineri insa 95% din lucruri se intampla in primele 3 zile. In comparatie cu expozitia de anul trecut, impresia mea este ca MIPIM 2011 a fost putin mai ..

Mai mult


Saptamana aceasta este dedicata expozitiei MIPIM ce se va desfasura la Cannes si unde voi fi prezent. Firma mea a participat an de an in ultimii 5 ani promovand Romania si potentialele investitii in aceasta tara. Va voi tine la curent toata saptamana cu ceea ce se intampla la aceasta expozitie. Pana atunci, puteti urmari ..

Mai mult