MORE Green Energy la Solar EXPO, Verona: Interesul pentru proiecte fotovoltaice în Romania crește

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

 

 

MORE Green Energy, o companie românească de top în brokeraj și consultanță în sectorul energiei regenerabile, a participat cu succes la Solar EXPO, a doua expoziție ca mărime din Europa pentru sectorul fotovoltaic, eveniment ce a avut loc săptămâna trecută în Verona, Italia.

În contextul în care piața italiană din sectorul fotovoltaic este pe cale să se închidă, producătorii spanioli de energie merg în instanțele de judecată cu guvernul lor, la care se adaugă problemele din Germania și alte țări dezvoltate, plus situația din Grecia, etc., atenția internatională se îndreaptă către noi piețe. România este una din prioritățile lor de top, având în vedere că este prima țară din Europa care aplică un nou mod de sprijin pentru producția de energie verde, în conformitate cu noile standarde ale Comisiei Europene. 

În timpul expoziției, MORE Green Energy a avut întâlniri cu mai mult de 40 de noi investitori serioși care sunt în căutare de proiecte fotovoltaice. De asemenea, compania noastră a ajuns la înțelegeri cu liderii din industrie, astfel încât să-i reprezinte pe piața românească.

MORE Green Energy oferă un portofoliu atent selectat de:

– 300 + MW de proiecte fotovoltaice

–  1.000 + MW de proiecte eoliene

– 60 MW de proiecte hidro și biomasă

Luna viitoare, MORE Green Energy va fi de asemenea expozant și la Munich, în cadrul evenimentului Intersolar. 

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?