Despre mine

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

M-am nascut in Katerini, Grecia, 3 august 1975. Pana in anul 2003, am avut o cariera interesanta in tara mea, avand cateva momente de succes pe plan local si chiar national. Dar asta nu era de ajuns pentru mine. Imi doream mai mult!

Inainte de a ajunge aici, credeam ca stiu multe. Am realizat ca erau inca si mai multe de invatat. Pe cei care m-au ajutat sa progresez ii pot imparti in trei categorii: romanii seriosi, care m-au ghidat pentru a evita "obstacolele", strainii seriosi, care mi-au impartasit perspectiva internationala asupra afacerilor si tehnicile care aduc succes si clientii mei, in general, cei care mi-au aratat ce reprezinta, cu adevarat, imobiliarele. Romania m-a schimbat ca persoana. Nu mi-a schimbat valorile si principiile – acestea raman neschimbate – ci doar perceptia asupra vietii, abordarea personala a oricarui tip de problema, intrebarile si grijile pe care le avem cu totii.

Am creat acest blog pentru a ma exprima, deoarece nu puteam gasi “usi deschise” catre presa de la aceea vreme. Totul a inceput ca o gluma, insa, astazi, a devenit parte a activitatii mele zilnice. Cativa dintre prietenii mei romani sunt deranjati de analizele sau povestile mele (100% reale). "Te afli aici si vorbesti rau despre tara care te-a primit cu bucurie". In afara faptului ca eu consider adevarul ca fiind cea mai buna “arma” pentru a ne rezolva problemele, trebuie sa va impartasesc ceva: vad potentialul urias al Romaniei si am mari asteptari de la aceasta tara, de la poporul ei. Din aceasta cauza sunt atat de onest. Doar atunci cand iti pasa de cineva, incerci sa-l perfectionezi.Daca nu-ti pasa,, pur-si-simplu, ramai tacut, iei ce vrei si pleci in liniste. Nu este cazul meu…

Din sutele de mesaje pe care le-am primit, am realizat ca multi romani sau straini au considerat cuvintele mele, analizele, povestile si sfaturile mele ca fiind folositoare. As fi fericit sa aflu ca acest blog este important pentru persoanele care doresc sa investeasca in Romania.

Va multumesc ca ati devenit parte a comunitatii mele de prieteni. Voi astepta cu nerabdare parerile voastre despre tot ceea ce este scris aici.

Ce e mai bun, urmeaza!

Ilias

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail