Comentariul zilei: Se deschide Digiplex în Băneasa. Harta retail din București se schimbă din nou.

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

 

 

Astăzi Băneasa Shopping City a facut o mișcare care va schimba harta mall-urilor din Bucuresti. A deschis „Grand Cinema Digiplex”, ridicând statutul actual al proiectului de retail. Dacă vreți să aflați mai multe detalii, click aici

“Este această lansarea importantă pentru piață?” m-au întrebat mulți prieteni. Răspunsul este simplu: Da, din diverse motive:

  • În primul rând, transformă Băneasa Shopping City într-un mall „complet”, Așa că standardele competiției se schimbă din nou.
  • Mii de oameni care locuiesc în centru și nordul orașului s-ar putea să își schimbe destinația când vor să meargă la cinematograf. S-a creat o nouă opțiune. 
  • Să vă spun un detaliu minor (pentru voi) dar foarte important pentru chiriașii de la primul etaj din Băneasa Mall: le oferă valoare adăugată magazinelor. Țineți cont de faptul că în mall-urile din România parterul este de obicei „mai aglomerat” decât nivelele superioare. Această mișcare îi va ajuta pe chiriașii de la primul nivel să aibă mai mult trafic. 
  • Lansarea este bună și pentru noi, consumatorii, AFI Palac, București Mall, Sun Plaza și alte mall-uril vor trebui spă facă ceva pentru a ține pasul. O competiție sănătoasă cu noi servicii este întotdeauna bună pentru noi. 
  • Astfel sunt sigur că la anul vom vedea noi investiții și îmbunătățiri din partea competiției. 

Cum criza a intrat în cel de-al patrulea an consecutiv, piața de retail din București este singura care a înregistrat proiecte și investiții comparative cu cele din 2008. Noul Digiples schimbă harta retail din București și vom mai discuta despre asta și în viitor (cu mai multe cifre, bineînțeles).

Cum obișnuiesc de fiecare dată, îi urez noului Digiplex „baftă”! 

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?