EXPO REAL 2011. 5 declarații neoficiale pe care ar trebui să le știți

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

 

EXPO REAL 2011 este deja istorie și jucătorii de pe piața au început să se pregătească pentru ediția de anul viitor. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce s-a întâmplat acolo, în acest an, găsiți o listă de articole mai jos:  

Prima zi, comentariu video și galerie foto

A doua zi, comentariu video și galerie foto

A treia zi, comentariu video și galerie foto

Care sunt cele 4 categorii de investitori pentru România după 3 ani de criză

5 declarații pe care ar trebui să le știți

Pe lângă informațiile de mai sus, am ales pentru voi 5 din câteva zeci de declarații neoficiale pe care le-am auzit de-a lungul celor 3 zile. Nu voi spune numele persoanelor însă toate 5 sunt foarte importante. Să ne concentrăm pe ce au avut de spus …

Sursă: Un expert imobiliar important din SUA

„În următorii 3 ani, așteptăm aproximativ un trilion de dolari pentru refinanțare, majoritea banilor fiind pentru proiecte comerciale. Cât de complicat este acest proces? Foarte complicat, de aceea ne așteptăm la noi probleme pe piață”.

Sursă: CEO-ul unui binecunoscut dezvoltator european

„Am decis să relansăm proiectul nostru din România în 2012. Dacă circumstanțele de pe piață ne permit, vom demara această investiție majoră.” (peste 200 de milioane euro)

Sursă: Reprezentantul unei binecunoscute firme de avocatură

„Da, suntem implicați pe piața din România. Dar în segmentul de energie verde. Piața imobiliară este, în continuare, liniștită.”

Sursă: Reprezentantul unui retailer de top din România

„Vrem să închiriem mai multe spații și să deschidem noi filiale. Dar nu ne putem permite să plătim chirii supraevaluate. Uitați-vă la ce pun oamenii în coș și veți știi care este prețul corect pentru spațiul vostru comercial.”

Sursă: Reprezentantul unui fond imobiliar important, prezent la un moment dat în România

„Am vrea să revenim însă acest lucru nu este posibil în următorul an și jumătate. Am pierdut bani în trecut așa că suntem foarte atenți acum. Credem că România are un potențial foarte mare, dar pe termen lung, în 3-4 ani. Nu acum.” 

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?