MIPIM onorează acest blog și pe voi, miile de cititori

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

 

Salut din Cannes! În timp ce citiți acest rânduri, deja am ajuns aici, pentru a lua parte la MIPIM, târgul imobiliar numărul 1. Cei care citesc acest blog de câțiva ani știu că MIPIM este un eveniment „trend setter” pentru sectorul imobiliar global. Cei mai importanți jucători din toată lumea se află aici și, în doar 4 zile, îți poți face o imagine clară pentru perioada următoare.

Dar anul acesta este diferit, mai ales pentru acest blog. În acest an MIPIM m-a ales drept unul dintre „bloggerii MIPIM”, experți ce scriu pe blogul MIPIM (http://blog.mipimworld.com/ ). Astfel că, pe lângă analiști cunoscuți din media internațională și din companii mari, veți găsi și analizele mele despre România și Balcani.

Este o onoare foarte mare și o recunoaștere a meritelor acestui blog, dar, mai presus de asta, este o recunoaștere a voastră, miile de cititori care citesc acest blog. Fără voi, acest blog ar fi fost încă un blog personal, pentru mine și prietenii mei. Dar din momentul în care am început să scriu, în ianuarie 2008, zeci de mii de profesioniști din imobiliare și cetățeni din peste 130 de țări au participat la această călătorie a mea prin lumea de afaceri și imobiliară din România.

Încrederea voastră, opiniile, observațiile, corecțiile și propunerile au transformat acest blog într-un instrument important de comunicare și exprimare a părerilor noastre legate de România și lume. Acum este momentul ca vocea noastră să se audă cu mai multă putere. Vă mulțumesc, din tot sufletul.

Articolele mele din această săptămână se vor concentra pe piața imobiliară din România (pe diferite segmente), statutul României în Europa de Sud-Est și prezența elenă la MIPIM. Sper că vor fi relevante și aștept feed-back-ul vostru!

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

1 Comentariu

  1. Cu si despre Imobiliare prin Sibiu 05 Mar 2012
    Răspunde

    Felicitari !!! …si succes in continuare
    Asteptam informatii si nouatati de la intalnirile si discutiile de la MIPIM

Ce părere aveţi?