Romania îți mulțumesc! Românilor vă mulțumesc!

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Pe 21 Ianuarie 2004 avionul din Salonic a aterizat pe aeroportul Otopeni și am deschis un capitol nou în viața mea (fără să realizez asta atunci). Am venit in România! Pe 21 ianuarie 2008 am decis să încep primul blog din România (și Balcani) pentru imobiliare. Nici în 2004, nici în 2008 nu mi-am dat seama că aceste decizii ar fi putut să îmi schimbe viața.

Astăzi este o zi mai specială pentru mine. Împlinesc 9 ani de când sunt în România și 5 ani de când scriu pe blogul meu. Doresc din tot sufletul să mulțumesc tuturor pentru că m-ați primit în țara voastră și împreună cu zeci (sau sute) dintre voi am realizat lucruri importante, mari, pe care niciodata nu m-am gândit că le-aș fi putut realiza.

Îți mulțumesc mult România! Vă mulțumesc mult românilor! Sunt sigur că în următorii 9 ani vom colabora și mai bine, construind un viitor comun mai bun. 

Ilias Papageorgiadis

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

1 Comentariu

  1. Madame 21 Jan 2013
    Răspunde

    Domnul meu, nu aveti de ce sa ne multumiti. Fiecare parte are de cistigat, noi cel mai mult. Am fost doar ospitalieri, o calitate a romanilor, care, sper, va dainui.

Ce părere aveţi?