Interviul meu de la TVR2 si emisiunea de dimineata „Tonomatul DP 2”

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Cu aproape 3 saptamani in urma mi-am lansat primele doua carti in limba romana. Aceasta a fost joi, 25 ianuarie. Dimineata urmatoare eram invitat la emisiunea de dimineata „Tonomatul DP2″, difuzat de cea de-a doua televiziune nationala, TVR2.

Acesta este unul dintre programele de top in tara si pe parcursul primului meu interviu acolo, am vorbit despre carti, Romania, potentialul si viitorul acesteia.

Emisiunea este prezentata de 5 persoane, 2 femei si 3 barbati. Nu pot spune ca am realizat…profilul lor psihologic, dar cu siguranta am primit energie pozitiva si vibratii de fiecare data cand i-am intalnit. Sunt persoane cu respect de sine, ceva „neobisnuit” pentru media romaneasca in prezent…

De aceea am raspuns pozitiv la invitatia lor de a aparea in fiecare saptamana, sa vorbesc despre imobiliare, sa explic lucruri spectatorilor intr-un mod usor ( si pe cat de „ccol”posibil).

Acesta este primul meu interviu la „Tonomatul  dp2″, pe 25 ianuarie.

http://www.tvr.ro/inregistrari_tvr2.php?file=tvr2-26.01.2011-08_06.flv&id=TONOMATUL%20DP2

Ca sa vedeti o multime de subiecte interesante, muzica, enegie si buna-dispozitie, puteti urmari „Tonomatul de2″ in fiecare dimineata, la TVR2. Pentru mai multe sfaturi despre imobiliare, urmariti in fiecare vineri, in jurul orei 09.00 dimineata!

Sa aveti o duminica frumoasa!


FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?