“Martisor” fericit! (Inapoi din Suedia)

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Buna dimineata tuturor si un “Martisor” fericit! Astazi Romania sarbatoreste intrarea in primavara, dupa o iarna rece (care se va extinde si in luna martie). Va doresc tuturor sa profitati de aceasta zi, dupa toate obiceiurile, daca e posibil!

In ceea ce ma priveste, am revenit din Suedia, dupa un weekend petrecut acolo cu fratele meu, Nikolas, si doua intalniri cu investitori. Acestia sunt interesati de proprietatile din Romania. A fost prima mea vizita intr-o tara nordica si experienta a fost intr-adevar foarte interesanta…

Sunt foarte fericit in ceea ce il priveste priveste pe fratele meu, care a acceptat o oferta si se va intoarce in Anglia, devenind lector intr-una din cele mai prestigioase 10 universitati din tara. Este rezultatul trudei sale si a devotamentului de-a lungul anilor. (Acesta este o calitate pe care toti trei fratii o avem in comun: Muncim mult, mentinandu-ne principiile. Munca tatalui si a mamei, as afirma.)

P.S. Referitor la investitorii suedezi…nu va voi povesti despre discutiile purtate, niciodata nu imi divulg astfel de conversatii private, cum este si cazul acestora. Dar va voi furniza un raport global despre straini si opiniile lor legate de Romania, saptamana viitoare, dat fiind faptul ca voi particpa la Targul Imobiliar International MIPIM inca o data.

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?