Perspective imobiliare pentru 2012 – Interviu cu Dan Mihoci, Casa Ta, Iasi

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Q: Cum a inceput piata rezidentiala din Iasi anul 2012?

Dan Mihoci: Piata imobiliara se indreapta spre o normalitate, fara pretentii’’sentimentale’’ ale vanzatorului  sau cereri nefondate ale cumparatorului cu o nevoie evidenta de consiliere, consultanta atat din partea vanzatorului cat si din partea cumparatorului. In ciuda vremii neprielnice si a  instabilitatii politice si economice, piata imobiliara ramane un capitol interesant pentru toata lumea.

Q: In 2011, anul a inceput cu interes mare dar tranzactii putine. Cum a evoluat piata in anul trecut?

DM: Anul 2011 nu a fost cel mai bun dar cu siguranta nici cel mai rau .

Instabilitatea politica si economica precum si ‘’inghetul’’ sectorului bancar au condus la un numar mic de tranzactii. Cu toate acestea cererea si oferta  au ramas totusi peste cota de avarii ceea ce a permis o oarecare miscare pe piata imobiliara.

Q: Care este zona dumneavoastra de acoperire si cum se compara aceasta cu restul orasului Iasi?

DM: Orasul Iasi este cat un sector al Bucurestiului, ceea ce ne permite sa-l acoperim in totalitate.

Acoperim atata sectorul rezidential cat si cel comercial.

Segmentul comercial reprezinta o prioritate pentru noi,  dovada fiind si numarul reprezentativ al contractelor de reprezentare exclusiva

Nici segmenul rezidential nu este neglijat cu atat mai mult cu cat Compania Imobiliara ‘’CASA TA ‘’ dezvolta un cartier de case insiruite.

Q: Opiniile legate de avantajele si dezavantajele afilierii la o franciza sunt impartite. Care este abordarea dumneavoastra?

DM: Cu siguranta afilierea la o franciza poate fi benefica. Depinde foarte mult de gradul de comunicare, onestitate si implicare ale partilor.

FacebooktwitterredditlinkedinmailFacebooktwitterredditlinkedinmail

Ce părere aveţi?