Ok, am priceput! Nu dorim ca investitorii străini să exploateze minele de aur românești. Bine că știm acest lucru acum, cazul trebuie închis.   Atunci, ce dorim de la străini? Să plece de tot? Să rămână în România? Să investească aici? În ce sectoare? După ce criterii? Le vom oferi stabilitate sau le... Mai mult



Buna ziua si o saptamana frumoasa tuturor! Saptamana trecuta am ascultat stirile cu privire la "Prima Casa III" si am aflat faptul ca fondurile sale sunt aproape terminate. S-a anuntat ca numarul zilnic de cereri a crescut de la 40 la 70 – 80 si ca suma disponibila este de 200 de milioane de euro si ..

Mai mult


Continuam sa vorbim despre investitori, pe care ii asteptam sa se reintoarca in Romania. Speram sa revina curand pentru ca piata sa se deblocheze si sa reporneasca. Dar ne punem vreodata in situatia lor? Ne pasa indeajuns de mult pentru a incerca sa intelegem cum gandesc, cum abordeaza afacerile si mai ales cum decid sa ..

Mai mult


Buna ziua tuturor de la Cannes! MIPIM, expozitia numarul 1 a lumii in domeniul afacerilor imobiliare, intra astazi in ultima zi „fierbinte”. Expozitia va fi deschisa si Vineri insa 95% din lucruri se intampla in primele 3 zile. In comparatie cu expozitia de anul trecut, impresia mea este ca MIPIM 2011 a fost putin mai ..

Mai mult


Partea a doua a articolului cu titlul “Daca nu poti evita un viol, macar incearca sa te bucuri de el” Pentru a citi partea 1, apasati aici Un grec si un roman: 2 domni seriosi Intrucat am parasit Calugareni pe la ora 12:00, trebuia sa ne grabim pentru a ajunge la timp undeva in zona Pantelimon pentru ..

Mai mult


Am auzit multe persoane sustinand in ultima vreme ca in lunile ce urmeaza piata imobiliara locala va merge din nou pe un trend ascendent. Imi stiti obiectiile legate de acest subiect, dar nu despre asta discutam acum. Sunt doua categorii diferite de investitori, cei romani si cei straini. Chiar daca cei romani vor fi mai ..

Mai mult